Ting å gjøre i Troms

Båtutleie

Hos Larseng Kystferie kan du leie 19 fots aluminiumsbåt med 50 hk motor og dra ut på spennende fiskturer. Her kan du få mange sorter fisk på kroken, Torsk, Sei, Hyse, Steinbit, Kveite, Uer, Flyndre, Lange, Breiflabb osv. Den beste opplevelsen er når du får en stor Torsk, Sei, Steinbit eller Kveite på kroken, det er en skikkelig gåsehudopplevelse.

Sopp- og bærplukking

På sensommeren og høsten kan du sanke sopp og bær på Larseng Kystferie sin eiendom. Å gå i skogen i ro og fred og sanke av markens grøde gir en indre ro som er balsam for enhver sjel.

Skog- og fjellturer

Med Larseng Kystferie som utgangspunkt kan du ta flotte skog- og fjellturer enten du bare vil gå rett ut fra huset og opp eller om du vil bruke bil et kort stykke for å gå på andre fjell.

Ski- og trugeturer

Om vinteren kan du bare spenne ski eller truger på beina og gå på flotte turer rett ut fra huset eller bruke bil et kort stykke for å komme til oppkjørte skiløyper eller til andre fjellturer.

Avslapping

Dersom du ikke vil være så aktiv så kan du bare bli på gården som er et fredelig sted med en fantastisk utsikt til fjord og fjell.

Nordlys

Larseng Kystferie er et fantastisk sted å oppleve Nordlys når det finner det for godt å vise seg.

Mørketid er det på Larseng Kystferie fra 27 november til 15 januar og kan for noen være en ganske tung tid, men for de fleste av oss som er født og oppvokst her er det ikke noe vi reagerer noe særlig på. Det er en spesiell opplevelse som er verdt å oppleve, og mange ganger kommer Nordlyset og lyser opp våre sinn i mørketida.

Om vinteren kan du låne akebrett hos oss og ake på veien ned til fjæra.

Midnattsol

Midnattssol er det på Larseng Kystferie fra 20 mai til 20 juli og er en fantastisk opplevelse som gjør at man har lyst til å være oppe hele natta.