OM OSS

Litt historie...

Larseng Kystferie ble åpnet 1 mai 2014, og drives av Trine Hilbertsen som er gift med Geir Mørk som også jobber her når han er hjemme fra havet. Han reiser som skipper og går i en turnus 4 uker om bord og 4 uker hjemme.Larseng Kystferie ligger på Geir sin hjemplass, som har vært i hans familie i flere generasjoner. Her har det vært et typisk småbruk med kyr, sauer og høns, og mannen i familien var også fisker for å spe på inntekten.

Før traktorens tid så var det også hest på gården som tok det tyngste arbeidet på jordene og i skogen. Vi overtok gården for mange år siden, vi har ikke drevet med dyr men en bonde slår jordene til eget bruk. Vi synes at vi bor på en fantastisk plass og vi kan ligge rett utfor hos oss og fiske middagen vår. Her er det stille og rolig, og du kan sitte utenfor døra og nyte den rolige stemningen som hersker her. Her kan du om sommeren gå opp i skogen å plukke med deg bær og sopp hvis du har lyst til det. 

Om vinteren kan du ta på deg skiene rette utenfor døra og gå oppover i skogen, og du kan sitte på fjellet eller nede i fjæra og oppleve det fantastiske nordlyset som dukker opp når det finner det for godt. Å være noen dager her hos oss er balsam for sjelen. Denne fantastiske plassen har vi lyst til at mange andre også skal oppleve, derfor har vi startet opp med turisme.

Kontakt oss

Straumsvegen 1380
9105 KVALØYA

Trihil@online.no

+47 995 85 386

Designed by Horn Digital Media 2018